top of page

Expertvård  från Pedicare

Fötter
Irini-Fotkompaniet4-low_edited_edited.jp

Skäm
bort dina fötter 

Kort om Irini
Namn Irini Mouratidou
Yrke Fotterapeut
Arbetsplats Grundare och ägare av Fotcompaniet i Stockholm
Erfarenhet Över 28 års 
erfarenhet i branschen och har tidigare varit huvudlärare och fotvårdschef för Axelsons i Stockholm, Göteborg och Malmö där hon har utbildat närmare 2000 fotterapeuter. 

Irini Mouratidou, fotterapeut på Fotcompaniet, en av Sveriges främsta fotkliniker inom medicinsk fotvård, har jobbat med fotvård i 28 år och delar med sig av sina bästa råd för att få fina fötter till våren. Hon rekommenderar att börja med ett värmande och mjukgörande fotbad, gärna med “Pedicare Uppmjukande Fotbad” som mjukar upp förhårdnader och rengör huden på djupet med hjälp av fuktbevarande karbamid och mjölksyra. Fortsätt sedan behandlingen med att fila fötterna och skrubba bort död hud med hjälp av en skrubbhandske. Ett bra nästa steg är “Pedicare Fotelixir” som verkligen gör underverk för torra och trötta fötter. Det är en unik spray som effektivt mjukgör hård hud och avlägsnar döda hudceller. Avsluta sedan med att omsorgsfullt smörja in dina fötter med “Pedicare Intensivt Vårdande Fotkräm” som stärker, reparerar och ger näring i 24 timmar. 

Redan nästa dag kommer du märka att du är en bra bit på vägen mot fina, mjuka fötter redo för nya bravader.

Drömmer du också om mjuka, lena fötter till våren? Pedicare fotvårdsprodukter erbjuder expertvård som gör torra, nariga och trötta fötter med förhårdnader och hälsprickor till ett minne blott! 


Att regelbundet ta hand om sina fötter minskar risken för många av de vanligaste fotproblem människor tampas med idag, såsom svamp, förhårdnader, torr, narig hud och hälsprickor. Under vintern är det däremot ofta en större utmaning då kallt väder och vind i kombination med att våra fötter är instängda i varma strumpor och skor gör att huden blir uttorkad. Då är det extra viktigt att ta hand om sina fötter med rätt produkter och se till att de får den fukt de behöver och förtjänar. Pedicare fotprodukter innehåller fuktbevarande karbamid och är unika på marknaden eftersom de erbjuder produkter för många olika typer av fotproblem.   Nu när våren står runt hörnet vill många av oss fräscha upp våra fötter och göra dem redo för ljusare och varmare årstider. 


Kanske ska du själv gifta dig eller vara bröllops­gäst i sommar och vill vara säker på att dina fötter visar sig från sin bästa sida? 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret nedan om du har några frågor eller vill komma i kontakt med oss.

Tel: +46 8 - 544 960 30  |  Email: marketing@evolan.se

Tack för ditt meddelande!

bottom of page